izpis_h1_title_alt

Antioksidativni potencial otrobov pire, navadne in tatarske ajde
ID Lukšič, Lea (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://aas.bf.uni-lj.si/marec2013/13Luksic.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:buckwheat, tartary buckwheat, spelt, antioxidants, phenols, polyphenols
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Št. strani:Str. 117-124
Številčenje:Vol. 101, št. 1
PID:20.500.12556/RUL-17697 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:633
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:7542649 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1933
Število prenosov:280
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:navadna ajda, pira, tatarska ajda, polifenoli, tanini, antioksidanti

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj