izpis_h1_title_alt

Impacts of gibberellin (GA3) on sensorial quality and storability of table grape (Vitis vinifera L.)
ID Rusjan, Denis (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://aas.bf.uni-lj.si/julij2010/06rusjan.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:vinogradništvo, rastni hormoni, giberelini, senzorične lastnosti, namizno grozdje, kakovost, ogljikovi hidrati, organske kisline
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:Str. 163-173
Številčenje:Letn. 95, Št. 2
PID:20.500.12556/RUL-17654 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:6349945 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1530
Število prenosov:246
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:viticulture, organic acids, quality, gibberelin, carbohydrate

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj