Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Impacts of gibberellin (GA3) on sensorial quality and storability of table grape (Vitis vinifera L.)
ID
Rusjan, Denis
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://aas.bf.uni-lj.si/julij2010/06rusjan.pdf
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
vinogradništvo
,
rastni hormoni
,
giberelini
,
senzorične lastnosti
,
namizno grozdje
,
kakovost
,
ogljikovi hidrati
,
organske kisline
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2010
Št. strani:
Str. 163-173
Številčenje:
Letn. 95, Št. 2
PID:
20.500.12556/RUL-17654
UDK:
634
ISSN pri članku:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
6349945
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1821
Število prenosov:
262
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:
Acta agric. Slov.
Založnik:
Biotehniška fakulteta
ISSN:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
213840640
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
viticulture
,
organic acids
,
quality
,
gibberelin
,
carbohydrate
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj