izpis_h1_title_alt

Izdelava testenin iz mok navadne in tatarske ajde
ID Vombergar, Blanka (Avtor), ID Pem, Nataša (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://aas.bf.uni-lj.si/avgust2007/26vombergar.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pasta, psyllium, common buckwheat, tartary buckwheat, flours
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Št. strani:Str. 269-277
Številčenje:Let. 89, Št. 1
PID:20.500.12556/RUL-17627 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:5232505 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1468
Število prenosov:255
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:testenine, moka, psyllium, guar, navadna ajda, tatarska ajda

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj