Podrobno

Healthy diet - between tradition and innovation : international summer school
ID Pogačnik da Silva, Lea (Urednik), ID Silva, Rui F. M. (Urednik), ID Badea, Mihaela (Urednik)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,01 MB)
MD5: 0A6B92A7AAAD21D1AF4FFFEBD1BA1B61

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:ajda, antioksidanti, polifenoli, mikotoksini, HACCP, brezglutenska prehrana, vinifikacija, promocija zdravja, funkcionalna hrana, zdravilne rastline, senzorna analiza, zborniki, povzetki, elektronske knjige
Vrsta gradiva:Zbornik
Tipologija:2.25 - Druge monografije in druga zaključena dela
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:2025
PID:20.500.12556/RUL-169994 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.2(082)(0.034.2)
ISBN:978-961-6908-35-1
COBISS.SI-ID:241043459 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:15.07.2025
Število ogledov:334
Število prenosov:52
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj