Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Trendi v živilski industriji in priložnosti za slovenski trg na primeru pijače hard seltzerjev : magistrsko delo
ID
Sovdat, Gašper
(
Avtor
),
ID
Zupan, Blaž
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,43 MB)
MD5: 2C2B355BE2B5A3DE09A5EF7676331CFC
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živilska industrija
,
alkoholne pijače
,
novi proizvodi
,
razvoj
,
trženje
,
raziskave
,
trendi
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
G. Sovdat
Leto izida:
2023
Št. strani:
III, 72 str.
PID:
20.500.12556/RUL-155162
UDK:
658
COBISS.SI-ID:
183601155
Datum objave v RUL:
21.03.2024
Število ogledov:
371
Število prenosov:
193
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Trends in the food industry and opportunities for the Slovenian market : the case of hard seltzer beverage
Ključne besede:
food industry
,
alcoholic drinks
,
new products
,
development
,
marketing
,
research
,
trends
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj