izpis_h1_title_alt

Primerjava parametrov kakovosti medu v vzorcih slovenskega in tujega izvora : diplomsko delo, univerzitetni študij
Tomazini, Sonja (Avtor), Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Vidrih, Rajko (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_tomazini_sonja.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, kakovost medu, fizikalnokemijske lastnosti, vsebnost vode, električna prevodnost, vsebnost prolina, diastazno število, vsebnost HMF, elementna sestava
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[S. Tomazini]
Št. strani:X, 64 f., [14] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:638.162:543.61
COBISS.SI-ID:4085624 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:616
Število prenosov:274
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:honeys, quality of honey, physicochemical properties, water content, electric conductivity, diastase number, hydroxymethylfurfural content, elemental composition

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj