Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Primerjava parametrov kakovosti medu v vzorcih slovenskega in tujega izvora : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Tomazini, Sonja
(
Avtor
),
ID
Golob, Terezija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(676,80 KB)
MD5: D7CAF02A887236A40E2234627CF752F5
PID:
20.500.12556/rul/1d4e3a56-761a-40a2-8e4d-79699515f2cd
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
med
,
kakovost medu
,
fizikalnokemijske lastnosti
,
vsebnost vode
,
električna prevodnost
,
vsebnost prolina
,
diastazno število
,
vsebnost HMF
,
elementna sestava
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[S. Tomazini]
Leto izida:
2012
Št. strani:
X, 64 f., [14] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-1420
UDK:
638.162:543.61
COBISS.SI-ID:
4085624
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
3192
Število prenosov:
393
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Comparison of quality parameters in Slovenian and foreign honey sample : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
honeys
,
quality of honey
,
physicochemical properties
,
water content
,
electric conductivity
,
diastase number
,
hydroxymethylfurfural content
,
elemental composition
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj