izpis_h1_title_alt

Primerjava parametrov kakovosti medu v vzorcih slovenskega in tujega izvora : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Tomazini, Sonja (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (676,80 KB)
MD5: D7CAF02A887236A40E2234627CF752F5
PID: 20.500.12556/rul/1d4e3a56-761a-40a2-8e4d-79699515f2cd

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, kakovost medu, fizikalnokemijske lastnosti, vsebnost vode, električna prevodnost, vsebnost prolina, diastazno število, vsebnost HMF, elementna sestava
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Tomazini]
Leto izida:2012
Št. strani:X, 64 f., [14] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1420 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.162:543.61
COBISS.SI-ID:4085624 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:3209
Število prenosov:394
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Comparison of quality parameters in Slovenian and foreign honey sample : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, quality of honey, physicochemical properties, water content, electric conductivity, diastase number, hydroxymethylfurfural content, elemental composition

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj