izpis_h1_title_alt

Določanje lešnika kot alergena v živilih s PCR v realnem času : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Murko, Mojca (Avtor), ID Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Simčič, Marjan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,03 MB)
MD5: B2941C040C3782B8E0F439127A83C2A5
PID: 20.500.12556/rul/6a204993-bf1f-4532-bd5e-9d507e014b7b

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:alergeni v živilih, živila, lešniki, Corylus avellana, določanje alergenov, izolacija DNK iz živil, PCR v realnem času, specifičnost PCR v realnem času, občutljivost PCR v realnem času
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[M. Murko]
Št. strani:XI, 53 f., [3] f. pril.
Kraj:Ljubljana
PID:20.500.12556/RUL-1419 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:577.2.083:634.54:641.1:616-097
COBISS.SI-ID:4085368 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1118
Število prenosov:350
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Detection of hazelnuts as an allergen in foods with real-time PCR : graduation thesis, university studies
Ključne besede:food allergens, foods, hazelnuts, Corylus avellana, detection of allergens, DNA isolation from foods, real-time PCR, specificity of real-time PCR, sensitivity of real-time PCR

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj