izpis_h1_title_alt

Določanje lešnika kot alergena v živilih s PCR v realnem času : diplomsko delo, univerzitetni študij
Murko, Mojca (Avtor), Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Simčič, Marjan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,03 MB)
MD5: B2941C040C3782B8E0F439127A83C2A5
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:alergeni v živilih, živila, lešniki, Corylus avellana, določanje alergenov, izolacija DNK iz živil, PCR v realnem času, specifičnost PCR v realnem času, občutljivost PCR v realnem času
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[M. Murko]
Št. strani:XI, 53 f., [3] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:577.2.083:634.54:641.1:616-097
COBISS.SI-ID:4085368 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:888
Število prenosov:324
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Detection of hazelnuts as an allergen in foods with real-time PCR : graduation thesis, university studies
Ključne besede:food allergens, foods, hazelnuts, Corylus avellana, detection of allergens, DNA isolation from foods, real-time PCR, specificity of real-time PCR, sensitivity of real-time PCR

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj