izpis_h1_title_alt

Hranilna vrednost in senzorične značilnosti slovenskih sirovih štrukljev : diplomsko delo, univerzitetni študij
Žagar, Polona (Avtor), Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (635,40 KB)
MD5: 780A5530668A6CD36CAF737E2133A697
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:tradicionalne jedi, nacionalne jedi, sirovi štruklji, hranilna vrednost, fizikalnokemijske lastnosti, senzorične lastnosti, senzorično ocenjevanje, profiliranje arome
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[P. Žagar]
Št. strani:X, 58 f., [7] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:641.56:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:4078968 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:975
Število prenosov:290
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Nutritional value and sensory characteristics of Slovenian cottage cheese "štruklji" : graduation thesis, university studies
Ključne besede:traditional foods, national dishes, cottage cheese "štruklji", nutritional values, physicochemical properties, sensory characteristics, sensory evaluation, aroma profiling

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj