Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Hranilna vrednost in senzorične značilnosti slovenskih sirovih štrukljev : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Žagar, Polona
(
Avtor
),
ID
Golob, Terezija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Demšar, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(635,40 KB)
MD5: 780A5530668A6CD36CAF737E2133A697
PID:
20.500.12556/rul/73deb001-1c2c-4ded-9ee0-3cba189fe16f
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
tradicionalne jedi
,
nacionalne jedi
,
sirovi štruklji
,
hranilna vrednost
,
fizikalnokemijske lastnosti
,
senzorične lastnosti
,
senzorično ocenjevanje
,
profiliranje arome
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[P. Žagar]
Leto izida:
2012
Št. strani:
X, 58 f., [7] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-1415
UDK:
641.56:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:
4078968
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2557
Število prenosov:
372
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Nutritional value and sensory characteristics of Slovenian cottage cheese "štruklji" : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
traditional foods
,
national dishes
,
cottage cheese "štruklji"
,
nutritional values
,
physicochemical properties
,
sensory characteristics
,
sensory evaluation
,
aroma profiling
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj