izpis_h1_title_alt

Hranilna vrednost in senzorične značilnosti slovenskih sirovih štrukljev : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Žagar, Polona (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (635,40 KB)
MD5: 780A5530668A6CD36CAF737E2133A697
PID: 20.500.12556/rul/73deb001-1c2c-4ded-9ee0-3cba189fe16f

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:tradicionalne jedi, nacionalne jedi, sirovi štruklji, hranilna vrednost, fizikalnokemijske lastnosti, senzorične lastnosti, senzorično ocenjevanje, profiliranje arome
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Žagar]
Leto izida:2012
Št. strani:X, 58 f., [7] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1415 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.56:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:4078968 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2106
Število prenosov:350
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Nutritional value and sensory characteristics of Slovenian cottage cheese "štruklji" : graduation thesis, university studies
Ključne besede:traditional foods, national dishes, cottage cheese "štruklji", nutritional values, physicochemical properties, sensory characteristics, sensory evaluation, aroma profiling

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj