izpis_h1_title_alt

Tehnološki postopek izdelave kajmaka : diplomsko delo, univerzitetni študij
Kotar, Špela (Avtor), Čanžek Majhenič, Andreja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Perko, Bogdan (Komentor), Jeršek, Barbara (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_kotar_spela.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mleko, surovo mleko, mlečni izdelki, kajmak, tradicionalni način izdelave kajmaka, analiza mleka, kemijska analiza kajmaka, mikrobiološka kakovost kajmaka, zorenje kajmaka, senzorične lastnosti kajmaka
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[Š. Kotar]
Št. strani:X, 47 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:637.131+637.148:579.67.083:543.92
COBISS.SI-ID:4033400 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:761
Število prenosov:203
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:milk, raw milk, dairy products, kajmak, traditional method of kajmak production, analysis of milk, chemical analysis of kajmak, microbiological quality of kajmak, maturation of kajmak, sensory analysis of kajmak

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj