izpis_h1_title_alt

Tehnološki postopek izdelave kajmaka : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kotar, Špela (Avtor), ID Čanžek Majhenič, Andreja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Perko, Bogdan (Komentor), ID Jeršek, Barbara (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,60 MB)
MD5: 45E9C55932B08A4F5FF0E9E47F3F42BB
PID: 20.500.12556/rul/77184a5a-1e79-4136-bed1-37d2bffa1018

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mleko, surovo mleko, mlečni izdelki, kajmak, tradicionalni način izdelave kajmaka, analiza mleka, kemijska analiza kajmaka, mikrobiološka kakovost kajmaka, zorenje kajmaka, senzorične lastnosti kajmaka
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[Š. Kotar]
Leto izida:2012
Št. strani:X, 47 f.
PID:20.500.12556/RUL-1404 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.131+637.148:579.67.083:543.92
COBISS.SI-ID:4033400 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2198
Število prenosov:417
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Technological procedure of kajmak production : graduation thesis, university studies
Ključne besede:milk, raw milk, dairy products, kajmak, traditional method of kajmak production, analysis of milk, chemical analysis of kajmak, microbiological quality of kajmak, maturation of kajmak, sensory analysis of kajmak

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj