Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Tehnološki postopek izdelave kajmaka : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Kotar, Špela
(
Avtor
),
ID
Čanžek Majhenič, Andreja
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Perko, Bogdan
(
Komentor
),
ID
Jeršek, Barbara
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,60 MB)
MD5: 45E9C55932B08A4F5FF0E9E47F3F42BB
PID:
20.500.12556/rul/77184a5a-1e79-4136-bed1-37d2bffa1018
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mleko
,
surovo mleko
,
mlečni izdelki
,
kajmak
,
tradicionalni način izdelave kajmaka
,
analiza mleka
,
kemijska analiza kajmaka
,
mikrobiološka kakovost kajmaka
,
zorenje kajmaka
,
senzorične lastnosti kajmaka
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[Š. Kotar]
Leto izida:
2012
Št. strani:
X, 47 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1404
UDK:
637.131+637.148:579.67.083:543.92
COBISS.SI-ID:
4033400
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2198
Število prenosov:
417
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Technological procedure of kajmak production : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
milk
,
raw milk
,
dairy products
,
kajmak
,
traditional method of kajmak production
,
analysis of milk
,
chemical analysis of kajmak
,
microbiological quality of kajmak
,
maturation of kajmak
,
sensory analysis of kajmak
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj