izpis_h1_title_alt

Izolacija in identifikacija bakterij rodu Alicyclobacillus : diplomsko delo, univerzitetni študij
Herženjak Stanko, Timea (Avtor), Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Poklar Ulrih, Nataša (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_herzenjak_timea.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mikrobiološke metode, določanje bakterij, kvarljivci živil, Alicyclobacillus, izolacija bakterij, identifikacija bakterij, standardna metoda IFU, modelne raztopine, naravna kontaminacija, kontaminacija sladkorja, kontaminacija vode z okusom
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[T. Herženjak Stanko]
Št. strani:X, 52 f., [3] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:579.24.083+579.67:579.852.1
COBISS.SI-ID:4012408 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:520
Število prenosov:213
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:microbiological methods, bacteria detection, food spoiling bacteria, Alicyclobacillus, isolation of bacteria, identification of bacteria, standard method IFU, natural contamination, contamination of sugar, contamination of water with taste

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj