izpis_h1_title_alt

Vpliv sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae na sestavo in senzorično kakovost vin renski in laški rizling : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Skoliber, Matej (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Prosen, Helena (Komentor), ID Jamnik, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (993,75 KB)
MD5: 1CCACCF2B8ADBBFBF6BB7BFDDD6B4ADF
PID: 20.500.12556/rul/75ffacbe-12aa-4bca-a935-fdd750658b7c

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:belo vino, renski rizling, laški rizling, starterske kulture, vinske kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, alkoholna fermentacija, jabolčno-mlečnokislinska fermentacija, kakovost vina, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Skoliber]
Leto izida:2011
Št. strani:XII, 85 f., [14] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1389 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.221:663.252/.253:582.282.3:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:3947896 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1653
Število prenosov:352
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of Saccharomyces cerevisiae yeast strains on composition and sensory quality of wines Rhine and Welsh Riesling : graduation thesis, university studies
Ključne besede:white wines, Rhine Riesling, Welsh Riesling, starter cultures, wine yeasts, Saccharomyces cerevisiae, alcoholic fermentation, malolactic fermentation, wine quality, physicochemical properties, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj