izpis_h1_title_alt

Vpliv sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae na sestavo in senzorično kakovost vin renski in laški rizling : diplomsko delo, univerzitetni študij
Skoliber, Matej (Avtor), Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Prosen, Helena (Komentor), Jamnik, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (993,75 KB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:belo vino, renski rizling, laški rizling, starterske kulture, vinske kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, alkoholna fermentacija, jabolčno-mlečnokislinska fermentacija, kakovost vina, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[M. Skoliber]
Št. strani:XII, 85 f., [14] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.221:663.252/.253:582.282.3:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:3947896 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:861
Število prenosov:282
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of Saccharomyces cerevisiae yeast strains on composition and sensory quality of wines Rhine and Welsh Riesling : graduation thesis, university studies
Ključne besede:white wines, Rhine Riesling, Welsh Riesling, starter cultures, wine yeasts, Saccharomyces cerevisiae, alcoholic fermentation, malolactic fermentation, wine quality, physicochemical properties, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj