Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | belo vino, renski rizling, laški rizling, starterske kulture, vinske kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, alkoholna fermentacija, jabolčno-mlečnokislinska fermentacija, kakovost vina, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorične lastnosti |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo (m5) |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta |
---|
Leto izida: | 2011 |
---|
Založnik: | [M. Skoliber] |
---|
Št. strani: | XII, 85 f., [14] f. pril. |
---|
Kraj: | Ljubljana |
---|
UDK: | 663.221:663.252/.253:582.282.3:543.61:543.92 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3947896  |
---|
Število ogledov: | 861 |
---|
Število prenosov: | 282 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
|
Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
:
|
|
---|
Objavi na: |  |
|