izpis_h1_title_alt

Vplivi na nastanek trans maščobnih kislin v ocvrtem krompirčku : diplomsko delo, univerzitetni študij
Glavič, Lenka (Avtor), Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Demšar, Lea (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_glavic_lenka.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:toplotna obdelava, cvrenje, ocvrt krompir, sončnično olje, lipidi, maščobne kisline, trans maščobne kisline, absorpcija maščobe, antioksidanti, naravni antioksidanti, ekstrakt rožmarina, lutein
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[L. Glavič]
Št. strani:XI, 60 f., [1] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:641.522.2:664.34:633.491:543.635.3
COBISS.SI-ID:3939704 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:781
Število prenosov:234
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:heat treatment, frying, potato fries, sunflower oil, lipids, fatty acids, trans fatty acids, fat absorption, antioxidants, natural antioxidants, rosemary extract, lutein

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj