izpis_h1_title_alt

Vplivi na nastanek trans maščobnih kislin v ocvrtem krompirčku : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Glavič, Lenka (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (737,31 KB)
MD5: 209C2AFDDBB689644B613E411236B496
PID: 20.500.12556/rul/8bfbb305-2514-40d4-bba6-fbc40476bf7e

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:toplotna obdelava, cvrenje, ocvrt krompir, sončnično olje, lipidi, maščobne kisline, trans maščobne kisline, absorpcija maščobe, antioksidanti, naravni antioksidanti, ekstrakt rožmarina, lutein
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[L. Glavič]
Leto izida:2011
Št. strani:XI, 60 f., [1] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1383 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.522.2:664.34:633.491:543.635.3
COBISS.SI-ID:3939704 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2102
Število prenosov:360
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effects on the formation of trans fatty acids in potato fries : graduation thesis, university studies
Ključne besede:heat treatment, frying, potato fries, sunflower oil, lipids, fatty acids, trans fatty acids, fat absorption, antioxidants, natural antioxidants, rosemary extract, lutein

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj