Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vplivi na nastanek trans maščobnih kislin v ocvrtem krompirčku : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Glavič, Lenka
(
Avtor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Demšar, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(737,31 KB)
MD5: 209C2AFDDBB689644B613E411236B496
PID:
20.500.12556/rul/8bfbb305-2514-40d4-bba6-fbc40476bf7e
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
toplotna obdelava
,
cvrenje
,
ocvrt krompir
,
sončnično olje
,
lipidi
,
maščobne kisline
,
trans maščobne kisline
,
absorpcija maščobe
,
antioksidanti
,
naravni antioksidanti
,
ekstrakt rožmarina
,
lutein
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[L. Glavič]
Leto izida:
2011
Št. strani:
XI, 60 f., [1] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-1383
UDK:
641.522.2:664.34:633.491:543.635.3
COBISS.SI-ID:
3939704
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2129
Število prenosov:
363
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Effects on the formation of trans fatty acids in potato fries : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
heat treatment
,
frying
,
potato fries
,
sunflower oil
,
lipids
,
fatty acids
,
trans fatty acids
,
fat absorption
,
antioxidants
,
natural antioxidants
,
rosemary extract
,
lutein
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj