izpis_h1_title_alt

Vpliv dodatka sladkornega sirupa na parametre kakovosti različnih vrst medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Mehle, Katarina (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (976,21 KB)
MD5: 2F880DBA402FE5AF7E6E9390687689C2
PID: 20.500.12556/rul/68a9bb38-1461-4f88-ad33-ef2870476cc4

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, pristen med, potvorjen med, fruktozno-glukozni sirup, vsebnost vode, električna prevodnost, sladkorji v medu, vrednost pH, proste kisline, skupne kisline, laktoni, specifični kot zasuka, aktivnost diastaze, vsebnost hidroksimetilfurfurala, vsebnost aminokisline prolin
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[K. Mehle]
Št. strani:XII, 71 f., [2] f. pril.
Kraj:Ljubljana
PID:20.500.12556/RUL-1379 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.162+664.162.71:543.2/.9
COBISS.SI-ID:3931000 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1023
Število prenosov:363
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of the addition of sugar syrup on the quality parameters of different types of honey : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, genuine honey, adulterated honey, fructose-gluctose syrups, water content, electrical conductivity, sugars in honey, pH value, free acids, total acids, lactones, specific rotation, diastase number, hydroxymethylfurfural content, proline content

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj