izpis_h1_title_alt

Ugotavljanje kritičnih kontrolnih točk za analizo mikrobioloških tveganj v klavnici perutnine : diplomsko delo, univerzitetni študij
Uhan, Vanja (Avtor), Smole Možina, Sonja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Marinšek, Janez (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_uhan_vanja.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:nadzor nad živili, kritične kontrolne točke, HACCP, higiena živil, perutninsko meso, klavnice, patogeni mikroorganizmi, Campylobacter, Salmonella, Listeria monocytogenes, Hygram
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[V. Uhan]
Št. strani:X, 64 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:614.3+614.97:637.54:658.562
COBISS.SI-ID:3920760 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:702
Število prenosov:233
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:food control, critical control points, HACCP, food hygiene, poultry meat, slaughterhouse, pathogens, Campylobacter, Salmonella, Listeria monocytogenes, Hygram

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj