izpis_h1_title_alt

Vpliv različnih sevov kvasovk in fermentacijske temperature na sestavo in senzorično kakovost mladih vin sorte sauvignon : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Seljak, Petra (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Prosen, Helena (Komentor), ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (992,12 KB)
MD5: D8EC00BDB86BBE67985ECD90502C796C
PID: 20.500.12556/rul/9dab1aa7-d6e0-4f43-aaa7-06576d662a0a

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, sauvignon, mošt, mlado vino, starterske kulture, vinske kvasovke, alkoholna fermentacija, fizikalno-kemijske lastnosti, kemijska sestava, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Seljak]
Leto izida:2011
Št. strani:XIII, 62 f., [10] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1372 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.252/.253:582.282.3:543.92
COBISS.SI-ID:3919480 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1973
Število prenosov:327
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of different yeast strains and fermentation temperature on the composition and sensory quality of wine variety Sauvignon : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, Sauvignon, must, young wines, starter culture, wine yeasts, alcoholic fermentation, physicochemical properties, chemical composition, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj