Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | vino, sauvignon, mošt, mlado vino, starterske kulture, vinske kvasovke, alkoholna fermentacija, fizikalno-kemijske lastnosti, kemijska sestava, senzorične lastnosti |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo (m5) |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta |
---|
Leto izida: | 2011 |
---|
Založnik: | [P. Seljak] |
---|
Št. strani: | XIII, 62 f., [10] f. pril. |
---|
Kraj: | Ljubljana |
---|
UDK: | 663.252/.253:582.282.3:543.92 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3919480  |
---|
Število ogledov: | 981 |
---|
Število prenosov: | 243 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
|
Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
:
|
|
---|
Objavi na: |  |
|