izpis_h1_title_alt

Vpliv različnih sevov kvasovk in fermentacijske temperature na sestavo in senzorično kakovost mladih vin sorte sauvignon : diplomsko delo, univerzitetni študij
Seljak, Petra (Avtor), Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Prosen, Helena (Komentor), Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (992,12 KB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, sauvignon, mošt, mlado vino, starterske kulture, vinske kvasovke, alkoholna fermentacija, fizikalno-kemijske lastnosti, kemijska sestava, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[P. Seljak]
Št. strani:XIII, 62 f., [10] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.252/.253:582.282.3:543.92
COBISS.SI-ID:3919480 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:981
Število prenosov:243
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of different yeast strains and fermentation temperature on the composition and sensory quality of wine variety Sauvignon : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, Sauvignon, must, young wines, starter culture, wine yeasts, alcoholic fermentation, physicochemical properties, chemical composition, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj