Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv različnih sevov kvasovk in fermentacijske temperature na sestavo in senzorično kakovost mladih vin sorte sauvignon : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Seljak, Petra
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Prosen, Helena
(
Komentor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(992,12 KB)
MD5: D8EC00BDB86BBE67985ECD90502C796C
PID:
20.500.12556/rul/9dab1aa7-d6e0-4f43-aaa7-06576d662a0a
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
sauvignon
,
mošt
,
mlado vino
,
starterske kulture
,
vinske kvasovke
,
alkoholna fermentacija
,
fizikalno-kemijske lastnosti
,
kemijska sestava
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[P. Seljak]
Leto izida:
2011
Št. strani:
XIII, 62 f., [10] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-1372
UDK:
663.252/.253:582.282.3:543.92
COBISS.SI-ID:
3919480
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2600
Število prenosov:
350
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of different yeast strains and fermentation temperature on the composition and sensory quality of wine variety Sauvignon : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wines
,
Sauvignon
,
must
,
young wines
,
starter culture
,
wine yeasts
,
alcoholic fermentation
,
physicochemical properties
,
chemical composition
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj