Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv dodatka sirišča na teksturo svežega sira : diplomsko delo, univerzitetni študij
Banovšek, Monika
(
Avtor
),
Perko, Bogdan
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
Čanžek Majhenič, Andreja
(
Komentor
),
Jeršek, Barbara
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(605,49 KB)
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mleko
,
surovo mleko
,
analiza mleka
,
skuta
,
kislinska koagulacija
,
sirišče himozin
,
encimska koagulacija
,
tekstura skute
,
senzorične lastnosti
,
kemijska analiza svežega sira
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo (m5)
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2011
Založnik:
[M. Banovšek]
Št. strani:
X, 35 f.
Kraj:
Ljubljana
UDK:
637.334:641.1:543.2/.9
COBISS.SI-ID:
3900536
Število ogledov:
1000
Število prenosov:
292
Metapodatki:
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Objavi na:
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of addition of rennet to the texture of fresh cheese : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
milk
,
raw milk
,
analysis of milk
,
acid coagulation
,
curd
,
rennet chymosin
,
enzymatic coagulation
,
texture of curd
,
sensory analysis
,
chemical analysis of fresh cheese
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj