izpis_h1_title_alt

Vpliv dodatka sirišča na teksturo svežega sira : diplomsko delo, univerzitetni študij
Banovšek, Monika (Avtor), Perko, Bogdan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Čanžek Majhenič, Andreja (Komentor), Jeršek, Barbara (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_banovsek_monika.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mleko, surovo mleko, analiza mleka, skuta, kislinska koagulacija, sirišče himozin, encimska koagulacija, tekstura skute, senzorične lastnosti, kemijska analiza svežega sira
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[M. Banovšek]
Št. strani:X, 35 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:637.334:641.1:543.2/.9
COBISS.SI-ID:3900536 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:630
Število prenosov:192
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:milk, raw milk, analysis of milk, acid coagulation, curd, rennet chymosin, enzymatic coagulation, texture of curd, sensory analysis, chemical analysis of fresh cheese

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj