izpis_h1_title_alt

Vpliv dodatka sirišča na teksturo svežega sira : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Banovšek, Monika (Avtor), ID Perko, Bogdan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Čanžek Majhenič, Andreja (Komentor), ID Jeršek, Barbara (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (605,49 KB)
MD5: E9F6F4F91AD402EF5703DFED8FF127C9
PID: 20.500.12556/rul/124dda62-1e77-4aec-89b0-dbb508c2a900

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mleko, surovo mleko, analiza mleka, skuta, kislinska koagulacija, sirišče himozin, encimska koagulacija, tekstura skute, senzorične lastnosti, kemijska analiza svežega sira
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Banovšek]
Leto izida:2011
Št. strani:X, 35 f.
PID:20.500.12556/RUL-1367 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.334:641.1:543.2/.9
COBISS.SI-ID:3900536 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2854
Število prenosov:404
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of addition of rennet to the texture of fresh cheese : graduation thesis, university studies
Ključne besede:milk, raw milk, analysis of milk, acid coagulation, curd, rennet chymosin, enzymatic coagulation, texture of curd, sensory analysis, chemical analysis of fresh cheese

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj