Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv dodatka sirišča na teksturo svežega sira : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Banovšek, Monika
(
Avtor
),
ID
Perko, Bogdan
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Čanžek Majhenič, Andreja
(
Komentor
),
ID
Jeršek, Barbara
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(605,49 KB)
MD5: E9F6F4F91AD402EF5703DFED8FF127C9
PID:
20.500.12556/rul/124dda62-1e77-4aec-89b0-dbb508c2a900
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mleko
,
surovo mleko
,
analiza mleka
,
skuta
,
kislinska koagulacija
,
sirišče himozin
,
encimska koagulacija
,
tekstura skute
,
senzorične lastnosti
,
kemijska analiza svežega sira
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Banovšek]
Leto izida:
2011
Št. strani:
X, 35 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1367
UDK:
637.334:641.1:543.2/.9
COBISS.SI-ID:
3900536
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2854
Število prenosov:
404
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of addition of rennet to the texture of fresh cheese : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
milk
,
raw milk
,
analysis of milk
,
acid coagulation
,
curd
,
rennet chymosin
,
enzymatic coagulation
,
texture of curd
,
sensory analysis
,
chemical analysis of fresh cheese
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj