izpis_h1_title_alt

Kakovost pecilnega praška : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Govekar, Katja (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,58 MB)
MD5: 506703655337774FEB47864E01CED873
PID: 20.500.12556/rul/5f64cfbd-0cc8-437d-8aa0-060d7b596461

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pekarstvo, pecilni prašek, biskviti, spektrofotometrične metode, fosfati, vsebnost fosfatov, CO2, senzorična analiza, teksturne lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Govekar]
Leto izida:2011
Št. strani:X, 62 f., [3] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1364 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.64:543.2/.9
COBISS.SI-ID:3895160 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2164
Število prenosov:317
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Quality of baking powder : graduation thesis, university studies
Ključne besede:baking, baking powders, sponge cakes, spectrophotometric methods, phosphates, content of phosphates, sensory analysis, texture profile analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj