Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Kakovost pecilnega praška : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Govekar, Katja
(
Avtor
),
ID
Golob, Terezija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Demšar, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,58 MB)
MD5: 506703655337774FEB47864E01CED873
PID:
20.500.12556/rul/5f64cfbd-0cc8-437d-8aa0-060d7b596461
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
pekarstvo
,
pecilni prašek
,
biskviti
,
spektrofotometrične metode
,
fosfati
,
vsebnost fosfatov
,
CO2
,
senzorična analiza
,
teksturne lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[K. Govekar]
Leto izida:
2011
Št. strani:
X, 62 f., [3] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-1364
UDK:
664.64:543.2/.9
COBISS.SI-ID:
3895160
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2691
Število prenosov:
331
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Quality of baking powder : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
baking
,
baking powders
,
sponge cakes
,
spectrophotometric methods
,
phosphates
,
content of phosphates
,
sensory analysis
,
texture profile analysis
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj