izpis_h1_title_alt

Tehnologija in kakovost suhih domačih klobas na Slovenskem : diplomsko delo, univerzitetni študij
Lesar, David (Avtor), Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Gašperlin, Lea (Komentor), Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (924,66 KB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mesni izdelki, suhe klobase, Slovenija, slovenske pokrajine, senzorične lastnosti, kemijska sestava, sprejemljivost živil
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[D. Lesar]
Št. strani:X, 61 f., [9] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:637.52(497.4):543.9:543.62
COBISS.SI-ID:3878008 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:861
Število prenosov:232
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Technology and quality of dry sausages in Slovenia : graduation thesis, university studies
Ključne besede:meat products, dry sausages, Slovenia, Slovenian regions, sensory properties, chemical composition, palatability

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj