izpis_h1_title_alt

Tehnologija in kakovost suhih domačih klobas na Slovenskem : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Lesar, David (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Komentor), ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (924,66 KB)
MD5: C886186F41C60FD1EA8B32C5F0D6D973
PID: 20.500.12556/rul/5a5a5a0f-4dab-4b0d-a0dd-68976c8fdce8

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mesni izdelki, suhe klobase, Slovenija, slovenske pokrajine, senzorične lastnosti, kemijska sestava, sprejemljivost živil
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[D. Lesar]
Leto izida:2011
Št. strani:X, 61 f., [9] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1359 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.52(497.4):543.9:543.62
COBISS.SI-ID:3878008 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2149
Število prenosov:354
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Technology and quality of dry sausages in Slovenia : graduation thesis, university studies
Ključne besede:meat products, dry sausages, Slovenia, Slovenian regions, sensory properties, chemical composition, palatability

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj