izpis_h1_title_alt

Microbiological examination of food : instructions and workbook for microbiological examination of food laboratory exercises
ID Jeršek, Barbara (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,02 MB)
MD5: E58E024619BE2D1B2B1E2940B25AE3DC

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:food microbiology
Vrsta gradiva:Delovni zvezek za višje in visoke šole
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotechnical Faculty, Department of Food Science
Leto izida:2022
Št. strani:44 str.
PID:20.500.12556/RUL-135534 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.67.08(075.8)(076.5)(0.034.2)
COBISS.SI-ID:101737731 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:17.03.2022
Število ogledov:1191
Število prenosov:46
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živilska mikrobiologija

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj