izpis_h1_title_alt

Vpliv izvlečka rožmarina na toplotno odpornost bakterijskih spor vrste Bacillus cereus in rodu Alicyclobacillus : diplomsko delo, univerzitetni študij
Štrlekar, Matija (Avtor), Smole Možina, Sonja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Jamnik, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (678,32 KB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mikroorganizmi, spore, Bacillus cereus, Alicyclobacillus spp., protimikrobno delovanje, toplotna odpornost spor, rožmarin, Rosmarinus officinalis L.
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Založnik:[M. Štrlekar]
Št. strani:XI, 58 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:579.852.11:579.26:547.56
COBISS.SI-ID:3791992 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:997
Število prenosov:250
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of rosemary extract on thermal resistance of Bacillus cereus and Alicyclobacillus spp. : graduation thesis, university studies
Ključne besede:pathogens, Bacillus cereus spores, Alicyclobacillus spp. spores, rosemary extract, rosemary, Rosmarinus officinalis L., thermal resistance of spores, minimal inhibitory concentration

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj