izpis_h1_title_alt

Vpliv izvlečka rožmarina na toplotno odpornost bakterijskih spor vrste Bacillus cereus in rodu Alicyclobacillus : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Štrlekar, Matija (Avtor), ID Smole Možina, Sonja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jamnik, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (678,32 KB)
MD5: 235E1AA3E37C8D96CC94C020806A4054
PID: 20.500.12556/rul/a7fd484c-8aaa-4624-9853-9f29a993eb42

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mikroorganizmi, spore, Bacillus cereus, Alicyclobacillus spp., protimikrobno delovanje, toplotna odpornost spor, rožmarin, Rosmarinus officinalis L.
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Založnik:[M. Štrlekar]
Št. strani:XI, 58 f.
Kraj:Ljubljana
PID:20.500.12556/RUL-1341 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.852.11:579.26:547.56
COBISS.SI-ID:3791992 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1359
Število prenosov:294
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of rosemary extract on thermal resistance of Bacillus cereus and Alicyclobacillus spp. : graduation thesis, university studies
Ključne besede:pathogens, Bacillus cereus spores, Alicyclobacillus spp. spores, rosemary extract, rosemary, Rosmarinus officinalis L., thermal resistance of spores, minimal inhibitory concentration

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj