izpis_h1_title_alt

Vpliv zorenja in dodatka antioksidantov na kakovost belokranjskih rdečih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Dragovan, Katja (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Cigić, Blaž (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_dragovan_katja.pdf Povezava se odpre v novem oknu
.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (932,94 KB)
MD5: 846417EE849FEE5912D9D8A23C20C27B
PID: 20.500.12556/rul/5d160033-a74f-4efa-97da-0dcb7a15383e

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, rdeče vino, metliška črnina, portugalka, modra frankinja, enološka sredstva, antiokisidativni potencial, fenolne spojine, tanini, flavonoidi, antociani, barva vina
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Dragovan]
Leto izida:2010
Št. strani:XIII, 79 f.
PID:20.500.12556/RUL-1336 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.251/.253:577.1
COBISS.SI-ID:3780216 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2136
Število prenosov:416
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:wines, red wines, Metliška Črnina, Portugalka, Modra Frankinja, enological agents, antioxidant potential, phenols, tannins, flavonoids, anthocyanins, color of wine

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj