Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv zorenja in dodatka antioksidantov na kakovost belokranjskih rdečih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Dragovan, Katja
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Cigić, Blaž
(
Recenzent
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_dragovan_katja.pdf
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(932,94 KB)
MD5: 846417EE849FEE5912D9D8A23C20C27B
PID:
20.500.12556/rul/5d160033-a74f-4efa-97da-0dcb7a15383e
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
rdeče vino
,
metliška črnina
,
portugalka
,
modra frankinja
,
enološka sredstva
,
antiokisidativni potencial
,
fenolne spojine
,
tanini
,
flavonoidi
,
antociani
,
barva vina
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[K. Dragovan]
Leto izida:
2010
Št. strani:
XIII, 79 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1336
UDK:
663.251/.253:577.1
COBISS.SI-ID:
3780216
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2136
Število prenosov:
416
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
wines
,
red wines
,
Metliška Črnina
,
Portugalka
,
Modra Frankinja
,
enological agents
,
antioxidant potential
,
phenols
,
tannins
,
flavonoids
,
anthocyanins
,
color of wine
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj