izpis_h1_title_alt

Določanje oreha kot alergena v živilih s PCR v realnem času : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Terpin, Petra (Avtor), ID Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Simčič, Marjan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,31 MB)
MD5: 7C4A7B35413309359CA38F424BAF9F28
PID: 20.500.12556/rul/677c36bb-85b5-4a07-838f-121d33c13a7a

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:alergeni v živilih, živila, oreh, Juglans regia, izolacija DNK iz živil, določanje alergenov, PCR v realnem času, kvalitativna PCR v realnem času, specifičnost PCR v realnem času, občutljivost PCR v realnem času
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Terpin]
Leto izida:2010
Št. strani:XI, 66 f.
PID:20.500.12556/RUL-1335 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:577.2.08:634.51:616-097
COBISS.SI-ID:3774584 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1653
Število prenosov:356
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Detection of walnut as an allergen in foods with real-time PCR : graduation thesis, university studies
Ključne besede:food allergens, foods, walnut, Juglans regia, DNA isolation from foods, detection of allergens, real-time PCR, qualitative real-time PCR, specificity of real-time PCR, sensitivity of real-time PCR

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj