Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Določanje oreha kot alergena v živilih s PCR v realnem času : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Terpin, Petra
(
Avtor
),
ID
Jeršek, Barbara
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Simčič, Marjan
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,31 MB)
MD5: 7C4A7B35413309359CA38F424BAF9F28
PID:
20.500.12556/rul/677c36bb-85b5-4a07-838f-121d33c13a7a
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
alergeni v živilih
,
živila
,
oreh
,
Juglans regia
,
izolacija DNK iz živil
,
določanje alergenov
,
PCR v realnem času
,
kvalitativna PCR v realnem času
,
specifičnost PCR v realnem času
,
občutljivost PCR v realnem času
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[P. Terpin]
Leto izida:
2010
Št. strani:
XI, 66 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1335
UDK:
577.2.08:634.51:616-097
COBISS.SI-ID:
3774584
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1942
Število prenosov:
393
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Detection of walnut as an allergen in foods with real-time PCR : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
food allergens
,
foods
,
walnut
,
Juglans regia
,
DNA isolation from foods
,
detection of allergens
,
real-time PCR
,
qualitative real-time PCR
,
specificity of real-time PCR
,
sensitivity of real-time PCR
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj