izpis_h1_title_alt

Vpliv topila v tekoči aromi na kakovost konditorskih izdelkov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Marčič, Alenka (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Košmerl, Tatjana (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (677,19 KB)
MD5: FA3499E0A7E7FACBC2E311A8FEC175AB
PID: 20.500.12556/rul/04350482-f0fe-47b0-9d8c-d1b8fb2e9b7f

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:arome, tekoče arome, topila, etanol, propilenglikol, triacetin, trietil citrat, tributilacetil citrat, migliol, crodamol, limonen, konditorski izdelki, čokolada, bonboni, trdi bonboni, žele bonboni, žvečilni gumi, keksi, senzorični testi, rangirni test
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Marčič]
Leto izida:2010
Št. strani:XII, 69 f.
PID:20.500.12556/RUL-1331-916c8583-6640-5ab8-28ea-e504e5234ced Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.144.022.389:543.9
COBISS.SI-ID:3763576 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2926
Število prenosov:411
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of solvent in liquid flavouring on quality of confectionery products : graduation thesis, university studies
Ključne besede:flavourings, liquid flavourings, solvents, ethanol, propylene glycol, triacetin, triethyl citrate, tributhyl acetyl citrate, miglyol, crodamol, limonene, confectionery products, chocolate, candy, hard candy, jelly candy, chewing gum, cookies, sensory properties, ranking

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj