Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | arome, tekoče arome, topila, etanol, propilenglikol, triacetin, trietil citrat, tributilacetil citrat, migliol, crodamol, limonen, konditorski izdelki, čokolada, bonboni, trdi bonboni, žele bonboni, žvečilni gumi, keksi, senzorični testi, rangirni test |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Kraj izida: | Ljubljana |
---|
Založnik: | [A. Marčič] |
---|
Leto izida: | 2010 |
---|
Št. strani: | XII, 69 f. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-1331-916c8583-6640-5ab8-28ea-e504e5234ced |
---|
UDK: | 664.144.022.389:543.9 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3763576 |
---|
Datum objave v RUL: | 11.07.2014 |
---|
Število ogledov: | 2926 |
---|
Število prenosov: | 411 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: | |
---|