izpis_h1_title_alt

Vpliv podaljšanega skladiščenja na mikrobiološko kakovost surovega mleka : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Hladnik, Igor (Avtor), ID Perko, Bogdan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Čanžek Majhenič, Andreja (Komentor), ID Jeršek, Barbara (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (446,62 KB)
MD5: F940AB92B416ACEB71D0BAECB4BE3814
PID: 20.500.12556/rul/d3e4e33a-4da6-4eef-bf94-4520662f9d20

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mleko, surovo mleko, dvodnevno zbiranje mleka, dolivanje neohlajenega mleka, nihanje temperature mleka, mikrobiološka kakovost surovega mleka
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[I. Hladnik]
Leto izida:2010
Št. strani:IX, 36 f.
PID:20.500.12556/RUL-1330 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.112:579.24
COBISS.SI-ID:3755384 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1773
Število prenosov:306
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effect of prolonged storage on microbiological quality of raw milk : graduation thesis, university studies
Ključne besede:milk, raw milk, two-day milk collecting, adding of warm milk, milk temperature oscilation, microbiological quality of raw milk

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj