izpis_h1_title_alt

Vpliv podaljšanega skladiščenja na mikrobiološko kakovost surovega mleka : diplomsko delo, univerzitetni študij
Hladnik, Igor (Avtor), Perko, Bogdan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Čanžek Majhenič, Andreja (Komentor), Jeršek, Barbara (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_hladnik_igor.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mleko, surovo mleko, dvodnevno zbiranje mleka, dolivanje neohlajenega mleka, nihanje temperature mleka, mikrobiološka kakovost surovega mleka
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Založnik:[I. Hladnik]
Št. strani:IX, 36 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:637.112:579.24
COBISS.SI-ID:3755384 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:604
Število prenosov:168
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:milk, raw milk, two-day milk collecting, adding of warm milk, milk temperature oscilation, microbiological quality of raw milk

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj