Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv podaljšanega skladiščenja na mikrobiološko kakovost surovega mleka : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Hladnik, Igor
(
Avtor
),
ID
Perko, Bogdan
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Čanžek Majhenič, Andreja
(
Komentor
),
ID
Jeršek, Barbara
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(446,62 KB)
MD5: F940AB92B416ACEB71D0BAECB4BE3814
PID:
20.500.12556/rul/d3e4e33a-4da6-4eef-bf94-4520662f9d20
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mleko
,
surovo mleko
,
dvodnevno zbiranje mleka
,
dolivanje neohlajenega mleka
,
nihanje temperature mleka
,
mikrobiološka kakovost surovega mleka
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[I. Hladnik]
Leto izida:
2010
Št. strani:
IX, 36 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1330
UDK:
637.112:579.24
COBISS.SI-ID:
3755384
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2084
Število prenosov:
332
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Effect of prolonged storage on microbiological quality of raw milk : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
milk
,
raw milk
,
two-day milk collecting
,
adding of warm milk
,
milk temperature oscilation
,
microbiological quality of raw milk
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj