izpis_h1_title_alt

Ohranjanje kakovosti ocvrtega piščančjega mesa : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kreševec, Marjetka (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,05 MB)
MD5: E76447428866717845CD885BC1EDE4B0
PID: 20.500.12556/rul/6536ca5b-f170-4ccf-87de-c4eb311f0ad0

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pripravljene jedi, ocvrte piščančje prsi, piščančje meso, rastlinska olja, cvrenje v olju, repično olje, sončnično olje, namensko olje za cvrenje, postanost, kontrola kakovosti, fizikalno-kemijske analize, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[M. Kreševec]
Št. strani:X, 76 f.
Kraj:Ljubljana
PID:20.500.12556/DKUM-26163 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.54:641.522.2-021.146.2:664.34
COBISS.SI-ID:3703928 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1371
Število prenosov:320
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Quality preservation of fried chicken meat : graduation thesis, university studies
Ključne besede:convenience food, fried chicken breast, chicken meat, vegetable oils, frying in oil, rapeseed oil, sunflower oil, frying oil, staleness, quality control, physico-chemical properties, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj