Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Ohranjanje kakovosti ocvrtega piščančjega mesa : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Kreševec, Marjetka
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,05 MB)
MD5: E76447428866717845CD885BC1EDE4B0
PID:
20.500.12556/rul/6536ca5b-f170-4ccf-87de-c4eb311f0ad0
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
pripravljene jedi
,
ocvrte piščančje prsi
,
piščančje meso
,
rastlinska olja
,
cvrenje v olju
,
repično olje
,
sončnično olje
,
namensko olje za cvrenje
,
postanost
,
kontrola kakovosti
,
fizikalno-kemijske analize
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Kreševec]
Leto izida:
2009
Št. strani:
X, 76 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1319-0fc32dbd-b770-3bdc-4066-d61300338c4a
UDK:
637.54:641.522.2-021.146.2:664.34
COBISS.SI-ID:
3703928
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2842
Število prenosov:
393
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Quality preservation of fried chicken meat : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
convenience food
,
fried chicken breast
,
chicken meat
,
vegetable oils
,
frying in oil
,
rapeseed oil
,
sunflower oil
,
frying oil
,
staleness
,
quality control
,
physico-chemical properties
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj