izpis_h1_title_alt

Ohranjanje kakovosti ocvrtega piščančjega mesa : diplomsko delo, univerzitetni študij
Kreševec, Marjetka (Avtor), Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Vidrih, Rajko (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_kresevec_marjetka.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pripravljene jedi, ocvrte piščančje prsi, piščančje meso, rastlinska olja, cvrenje v olju, repično olje, sončnično olje, namensko olje za cvrenje, postanost, kontrola kakovosti, fizikalno-kemijske analize, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[M. Kreševec]
Št. strani:X, 76 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:637.54:641.522.2-021.146.2:664.34
COBISS.SI-ID:3703928 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:655
Število prenosov:173
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:convenience food, fried chicken breast, chicken meat, vegetable oils, frying in oil, rapeseed oil, sunflower oil, frying oil, staleness, quality control, physico-chemical properties, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj