Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | vino, mlado vino, mošt, alkoholna fermentacija, vinske kvasovke, starterske kulture, laški rizling, fizikalnokemijske lastnosti, kemijska sestava, senzorična kakovost |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo (m5) |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta |
---|
Leto izida: | 2009 |
---|
Založnik: | [M. Jenko] |
---|
Št. strani: | XI, 79 f. |
---|
Kraj: | Ljubljana |
---|
UDK: | 663.221:663.252/.253:582.282.3:544.01:543.61:543.9 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3670136  |
---|
Število ogledov: | 753 |
---|
Število prenosov: | 258 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
|
Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
:
|
|
---|
Objavi na: |  |
|