izpis_h1_title_alt

Vpliv sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae na sestavo in senzorično kakovost vina laški rizling : diplomsko delo, univerzitetni študij
Jenko, Mojca (Avtor), Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,04 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, mlado vino, mošt, alkoholna fermentacija, vinske kvasovke, starterske kulture, laški rizling, fizikalnokemijske lastnosti, kemijska sestava, senzorična kakovost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[M. Jenko]
Št. strani:XI, 79 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.221:663.252/.253:582.282.3:544.01:543.61:543.9
COBISS.SI-ID:3670136 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:753
Število prenosov:258
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of Saccharomyces cerevisiae yeast strains on composition and sensory quality of Welsch Riesling : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, young wines, musts, alcoholic fermentation, yeasts wine, starters, Welsch Riesling, physicochemical properties, chemical composition, sensory quality

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj