Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae na sestavo in senzorično kakovost vina laški rizling : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Jenko, Mojca
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Golob, Terezija
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,04 MB)
MD5: 5E054387F65B135622A27B7D98A7AAF5
PID:
20.500.12556/rul/12694813-a912-4a2b-8574-332c0a5f3b2b
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
mlado vino
,
mošt
,
alkoholna fermentacija
,
vinske kvasovke
,
starterske kulture
,
laški rizling
,
fizikalnokemijske lastnosti
,
kemijska sestava
,
senzorična kakovost
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Jenko]
Leto izida:
2009
Št. strani:
XI, 79 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1313
UDK:
663.221:663.252/.253:582.282.3:544.01:543.61:543.9
COBISS.SI-ID:
3670136
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1751
Število prenosov:
343
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of Saccharomyces cerevisiae yeast strains on composition and sensory quality of Welsch Riesling : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wines
,
young wines
,
musts
,
alcoholic fermentation
,
yeasts wine
,
starters
,
Welsch Riesling
,
physicochemical properties
,
chemical composition
,
sensory quality
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj