izpis_h1_title_alt

Protimikrobno delovanje ekstraktov rožmarina na bakterije vrste Listeria monocytogenes v mesnih izdelkih : diplomsko delo, univerzitetni študij
Borak, Iztok (Avtor), Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Abram, Veronika (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_borak_iztok.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:patogene bakterije, listerije, Listeria monocytogenes, rožmarin, ekstrakt rožmarina, protimikrobno delovanje, karnozolna kislina, minimalna inhibitorna koncentracija, minimalna baktericidna koncentracija, živila, mesni izdelki, razdeto meso, jetrna pašteta
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[I. Borak]
Št. strani:XII, 75 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:579.24:637.52:582.929.4
COBISS.SI-ID:3643768 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:703
Število prenosov:241
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:pathogens, bacteria, Listeria monocytogenes, rosemary, rosemary extracts, antimicrobial activity, carnosic acid, minimal inhibitory concentration, minimal bactericidal concentration, foods, meat products, minced meat, liver paste

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj