izpis_h1_title_alt

Protimikrobno delovanje ekstraktov rožmarina na bakterije vrste Listeria monocytogenes v mesnih izdelkih : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Borak, Iztok (Avtor), ID Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Abram, Veronika (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (797,22 KB)
MD5: 0CB68022471BC058601C9B71FD7C9C38
PID: 20.500.12556/rul/daf0f6cb-0043-4dbd-a675-d1f5ec64157c

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:patogene bakterije, listerije, Listeria monocytogenes, rožmarin, ekstrakt rožmarina, protimikrobno delovanje, karnozolna kislina, minimalna inhibitorna koncentracija, minimalna baktericidna koncentracija, živila, mesni izdelki, razdeto meso, jetrna pašteta
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[I. Borak]
Leto izida:2009
Št. strani:XII, 75 f.
PID:20.500.12556/RUL-1297 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.24:637.52:582.929.4
COBISS.SI-ID:3643768 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2007
Število prenosov:441
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Antimicrobial activity of rosemary extracts against Listeria monocytogenes in meat products : graduation thesis, university studies
Ključne besede:pathogens, bacteria, Listeria monocytogenes, rosemary, rosemary extracts, antimicrobial activity, carnosic acid, minimal inhibitory concentration, minimal bactericidal concentration, foods, meat products, minced meat, liver paste

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj