izpis_h1_title_alt

Vpliv načina pridelave na prehransko kakovost paradižnika in zelene solate : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Papež, Janja (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golob, Terezija (Komentor), ID Simčič, Marjan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (652,74 KB)
MD5: 36C5A9FC8C791F697411988C5EC9B44C
PID: 20.500.12556/rul/ada6fe95-c628-45e6-89e9-fab85bf0b6c4

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:zelenjava, hidroponsko gojenje, talno gojenje, prehranska vrednost, zelena solata, paradižnik, vsebnost suhe snovi, vsebnost vode, vsebnost pepela, vsebnost beljakovin, vsebnost skupnih maščob, maščobnokislinska sestava, prehranska vlaknina, vitamin C
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Papež]
Leto izida:2009
Št. strani:X, 60 f.
PID:20.500.12556/RUL-1294 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:635.64+635.52:631.589.2:543.062:641.1
COBISS.SI-ID:3640696 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1625
Število prenosov:359
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of cultivation technique on nutritional quality of tomato and lettuce : graduation thesis, university studies
Ključne besede:vegetables, hydroponics cultivation, open field, nutritional values, lettuces, tomatoes, dry weight, water content, ash content, proteins, total fets, fatty acids composition, fibre, vitamin C

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj