Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv načina pridelave na prehransko kakovost paradižnika in zelene solate : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Papež, Janja
(
Avtor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Golob, Terezija
(
Komentor
),
ID
Simčič, Marjan
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(652,74 KB)
MD5: 36C5A9FC8C791F697411988C5EC9B44C
PID:
20.500.12556/rul/ada6fe95-c628-45e6-89e9-fab85bf0b6c4
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
zelenjava
,
hidroponsko gojenje
,
talno gojenje
,
prehranska vrednost
,
zelena solata
,
paradižnik
,
vsebnost suhe snovi
,
vsebnost vode
,
vsebnost pepela
,
vsebnost beljakovin
,
vsebnost skupnih maščob
,
maščobnokislinska sestava
,
prehranska vlaknina
,
vitamin C
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Papež]
Leto izida:
2009
Št. strani:
X, 60 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1294
UDK:
635.64+635.52:631.589.2:543.062:641.1
COBISS.SI-ID:
3640696
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1895
Število prenosov:
374
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of cultivation technique on nutritional quality of tomato and lettuce : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
vegetables
,
hydroponics cultivation
,
open field
,
nutritional values
,
lettuces
,
tomatoes
,
dry weight
,
water content
,
ash content
,
proteins
,
total fets
,
fatty acids composition
,
fibre
,
vitamin C
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj