izpis_h1_title_alt

Vpliv načina pridelave na prehransko kakovost paradižnika in zelene solate : diplomsko delo, univerzitetni študij
Papež, Janja (Avtor), Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Golob, Terezija (Komentor), Simčič, Marjan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (652,74 KB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:zelenjava, hidroponsko gojenje, talno gojenje, prehranska vrednost, zelena solata, paradižnik, vsebnost suhe snovi, vsebnost vode, vsebnost pepela, vsebnost beljakovin, vsebnost skupnih maščob, maščobnokislinska sestava, prehranska vlaknina, vitamin C
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[J. Papež]
Št. strani:X, 60 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:635.64+635.52:631.589.2:543.062:641.1
COBISS.SI-ID:3640696 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:763
Število prenosov:268
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of cultivation technique on nutritional quality of tomato and lettuce : graduation thesis, university studies
Ključne besede:vegetables, hydroponics cultivation, open field, nutritional values, lettuces, tomatoes, dry weight, water content, ash content, proteins, total fets, fatty acids composition, fibre, vitamin C

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj