Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Razvojni in trženjski načrt trajnostne gastronomije na Krasu : magistrsko delo
ID
Hrast, Ana
(
Avtor
),
ID
Knežević Cvelbar, Ljubica
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/hrast4142-B.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
turizem
,
turistična geografija
,
trajnostni razvoj
,
gostinstvo
,
proizvodi
,
storitve
,
trženje
,
planiranje
,
primeri
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Hrast]
Leto izida:
2021
Št. strani:
VI, 100, 6 str.
PID:
20.500.12556/RUL-129341
UDK:
338.48
COBISS.SI-ID:
52443395
Datum objave v RUL:
02.09.2021
Število ogledov:
1168
Število prenosov:
100
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
A development and marketing plan for sustainable gastronomy in the Karst region
Ključne besede:
tourism
,
tourist geography
,
sustainable development
,
catering
,
products
,
services
,
marketing
,
planning
,
cases
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj