izpis_h1_title_alt

Razvojni in trženjski načrt trajnostne gastronomije na Krasu : magistrsko delo
ID Hrast, Ana (Avtor), ID Knežević Cvelbar, Ljubica (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/hrast4142-B.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:turizem, turistična geografija, trajnostni razvoj, gostinstvo, proizvodi, storitve, trženje, planiranje, primeri
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Hrast]
Leto izida:2021
Št. strani:VI, 100, 6 str.
PID:20.500.12556/RUL-129341 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:338.48
COBISS.SI-ID:52443395 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:02.09.2021
Število ogledov:1173
Število prenosov:100
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:A development and marketing plan for sustainable gastronomy in the Karst region
Ključne besede:tourism, tourist geography, sustainable development, catering, products, services, marketing, planning, cases

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj