izpis_h1_title_alt

Antioksidativna učinkovitost ekstraktov fenolnih spojin iz pogač oljne ogrščice in lanu : diplomsko delo, univerzitetni študij
Gorgiev, Marko (Avtor), Abramovič, Helena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Abram, Veronika (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_gorgiev_marko.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:oljne pogače, oljna ogrščica, Brassica napus, lan, Linum usitatissimum, ekstrakti oljnih pogač, fenolne spojine, antioksidativna aktivnost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[M. Gorgiev]
Št. strani:X, 53 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:547.56+577.1:633.85
COBISS.SI-ID:3590520 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:652
Število prenosov:163
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:press cakes, rapeseed, Brassica napus, flaxseed, Linum usitatissimum, press cakes extracts, phenolic compounds, antioxidat activity

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj