izpis_h1_title_alt

Antioksidativna učinkovitost ekstraktov fenolnih spojin iz pogač oljne ogrščice in lanu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Gorgiev, Marko (Avtor), ID Abramovič, Helena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Abram, Veronika (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (813,31 KB)
MD5: 5DBCC620E66E81959E6BAD66FD82ADC1
PID: 20.500.12556/rul/0256fb6d-f1c7-498c-99e6-eac9342c5b6f

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:oljne pogače, oljna ogrščica, Brassica napus, lan, Linum usitatissimum, ekstrakti oljnih pogač, fenolne spojine, antioksidativna aktivnost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Gorgiev]
Leto izida:2009
Št. strani:X, 53 f.
PID:20.500.12556/RUL-1286 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:547.56+577.1:633.85
COBISS.SI-ID:3590520 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2121
Število prenosov:322
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Antioxidant activity of phenolic compounds from rapeseed and flaxseed press cakes : graduation thesis, university studies
Ključne besede:press cakes, rapeseed, Brassica napus, flaxseed, Linum usitatissimum, press cakes extracts, phenolic compounds, antioxidat activity

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj