Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | pekarstvo, testo, vzhajanje testa, kisla testa, fermentacija testa, mlečnokislinske bakterije, kvasovke, hlapne spojine, sekundarni metaboliti, ocetna kislina, diacetil, 3-hidroksi-2-butanon, pH vrednost, aroma kruha |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo (m5) |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta |
---|
Leto izida: | 2009 |
---|
Založnik: | [T. Redek] |
---|
Št. strani: | IX, 41 f. |
---|
Kraj: | Ljubljana |
---|
UDK: | 664.654:543.645 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3590264  |
---|
Število ogledov: | 1100 |
---|
Število prenosov: | 265 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
|
Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
:
|
|
---|
Objavi na: |  |
|