izpis_h1_title_alt

Vpliv kvasovk na sestavo hlapnih spojin v spontano kisanih testih : diplomsko delo, univerzitetni študij
Redek, Tomaž (Avtor), Plestenjak, Andrej (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Jamnik, Polona (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_redek_tomaz.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pekarstvo, testo, vzhajanje testa, kisla testa, fermentacija testa, mlečnokislinske bakterije, kvasovke, hlapne spojine, sekundarni metaboliti, ocetna kislina, diacetil, 3-hidroksi-2-butanon, pH vrednost, aroma kruha
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[T. Redek]
Št. strani:IX, 41 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:664.654:543.645
COBISS.SI-ID:3590264 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:744
Število prenosov:185
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:breadmaking, dough, rising dough, sourdough, dough fermentation, lactic acid bacteria, yeasts, volatile compounds, secondary metabolites, acetic acid, diacetyl, 3-hydroxy-2-butanone, pH value, bread aroma

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj