izpis_h1_title_alt

Prehranske in fizikalno-kemijske lastnosti plodov navadne jagodičnice (Arbutus unedo) : diplomsko delo, univerzitetni študij
Farkaš, Milan (Avtor), Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Poklar Ulrih, Nataša (Komentor), Golob, Terezija (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_farkas_milan.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:navadna jagodičnica, Arbutus unedo, kemijska sestava, topna suha snov, voda, elementi, surove beljakovine, skupne maščobe, vlaknina, fenolne spojine, vitamin C
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[M. Farkaš]
Št. strani:X, 52 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:634.65/.66:543
COBISS.SI-ID:3558008 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:716
Število prenosov:361
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:strawberry tree, Arbutus unedo, chemical composition, dry weight, water content, minerals, crude proteins, total fats, fibre, phenols, vitamin C

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj