izpis_h1_title_alt

Prehranske in fizikalno-kemijske lastnosti plodov navadne jagodičnice (Arbutus unedo) : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Farkaš, Milan (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Poklar Ulrih, Nataša (Komentor), ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,54 MB)
MD5: BB95340AD4F03BB79F26FC39EE23AC21
PID: 20.500.12556/rul/95ad74c3-b836-4fdc-905c-b37dd8cb5803

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:navadna jagodičnica, Arbutus unedo, kemijska sestava, topna suha snov, voda, elementi, surove beljakovine, skupne maščobe, vlaknina, fenolne spojine, vitamin C
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Farkaš]
Leto izida:2008
Št. strani:X, 52 f.
PID:20.500.12556/RUL-1283 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.65/.66:543
COBISS.SI-ID:3558008 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2068
Število prenosov:473
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Nutritional and physico-chemical properties of strawberry tree (Arbutus unedo) fruits : graduation thesis, university studies
Ključne besede:strawberry tree, Arbutus unedo, chemical composition, dry weight, water content, minerals, crude proteins, total fats, fibre, phenols, vitamin C

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj