izpis_h1_title_alt

Ocena zaužite količine kuhinjske soli iz kupljenih živil : diplomsko delo, univerzitetni študij
Vertnik, Lidija (Avtor), Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Hlastan-Ribič, Cirila (Komentor), Simčič, Marjan (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_vertnik_lidija.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živila, slanost živil, vsebnost natrija, sol, vnos kuhinjske soli, kupljena živila, predelana živila, hitra hrana, dejavnik tveganja, kronične bolezni, visok krvni tlak
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[L. Vertnik]
Št. strani:XI, 54 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:641.1:664.41:546.33
COBISS.SI-ID:3556472 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:744
Število prenosov:363
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:foodstuffs, saltiness of food, content of sodium, salt, salt consumption, bought food, processed food, fast food, risk factor, cronic disease, raised blood pressure

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj