izpis_h1_title_alt

Ocena zaužite količine kuhinjske soli iz kupljenih živil : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Vertnik, Lidija (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Hlastan-Ribič, Cirila (Komentor), ID Simčič, Marjan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (742,69 KB)
MD5: A7E5F63D0561F26FC88733A24945ABA0
PID: 20.500.12556/rul/35bc8eee-4844-432d-9b5e-561cb6c2e868

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živila, slanost živil, vsebnost natrija, sol, vnos kuhinjske soli, kupljena živila, predelana živila, hitra hrana, dejavnik tveganja, kronične bolezni, visok krvni tlak
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[L. Vertnik]
Leto izida:2008
Št. strani:XI, 54 f.
PID:20.500.12556/RUL-1282 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.1:664.41:546.33
COBISS.SI-ID:3556472 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1783
Število prenosov:495
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Estimation of salt intake from foods bought in stores : graduation thesis, university studies
Ključne besede:foodstuffs, saltiness of food, content of sodium, salt, salt consumption, bought food, processed food, fast food, risk factor, cronic disease, raised blood pressure

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj