izpis_h1_title_alt

Vpliv pakiranja in skladiščenja na kakovost sendvičev : diplomsko delo, univerzitetni študij
Rojc, Tatjana (Avtor), Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Jeršek, Barbara (Komentor), Demšar, Lea (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_rojc_tatjana.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:gotove jedi, sendviči, pakiranje sendvičev, embalažni materiali, čas skladiščenja, senzorične lastnosti, patogeni mikroorganizmi, mikrobiološka kakovost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[T. Rojc]
Št. strani:IX, 67 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:641.84:543.9:641.1:621.798:579.67
COBISS.SI-ID:3555704 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:953
Število prenosov:205
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:ready-to-eat meals, sandwiches, package of sandwiches, packaging materials, time of storage, sensory properties, pathogens, microbiological quality

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj