Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv pakiranja in skladiščenja na kakovost sendvičev : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Rojc, Tatjana
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jeršek, Barbara
(
Komentor
),
ID
Demšar, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(737,79 KB)
MD5: 9FCFD3A09D0AB0A484D7DAE305BBE710
PID:
20.500.12556/rul/1e68e657-2159-4108-94b2-acc65ab0680a
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
gotove jedi
,
sendviči
,
pakiranje sendvičev
,
embalažni materiali
,
čas skladiščenja
,
senzorične lastnosti
,
patogeni mikroorganizmi
,
mikrobiološka kakovost
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Rojc]
Leto izida:
2008
Št. strani:
IX, 67 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1279
UDK:
641.84:543.9:641.1:621.798:579.67
COBISS.SI-ID:
3555704
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
3080
Število prenosov:
377
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of package and storage on quality of sandwiches : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
ready-to-eat meals
,
sandwiches
,
package of sandwiches
,
packaging materials
,
time of storage
,
sensory properties
,
pathogens
,
microbiological quality
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj