izpis_h1_title_alt

Vpliv pakiranja in skladiščenja na kakovost sendvičev : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Rojc, Tatjana (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jeršek, Barbara (Komentor), ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (737,79 KB)
MD5: 9FCFD3A09D0AB0A484D7DAE305BBE710
PID: 20.500.12556/rul/1e68e657-2159-4108-94b2-acc65ab0680a

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:gotove jedi, sendviči, pakiranje sendvičev, embalažni materiali, čas skladiščenja, senzorične lastnosti, patogeni mikroorganizmi, mikrobiološka kakovost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Rojc]
Leto izida:2008
Št. strani:IX, 67 f.
PID:20.500.12556/RUL-1279 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.84:543.9:641.1:621.798:579.67
COBISS.SI-ID:3555704 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2615
Število prenosov:362
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of package and storage on quality of sandwiches : graduation thesis, university studies
Ključne besede:ready-to-eat meals, sandwiches, package of sandwiches, packaging materials, time of storage, sensory properties, pathogens, microbiological quality

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj