izpis_h1_title_alt

Vpliv dodanega koencima Q10 v krmo piščancev na njegovo vsebnost v mesu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Penko, Ana (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Abramovič, Helena (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,04 MB)
MD5: 08CAE2740DD8FF8FDF5FE42A6B975135
PID: 20.500.12556/rul/46d03789-5103-4e14-b5f6-b3e1e18018a2

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:koencimi, koencim Q10, piščančje meso, piščančja prsa, piščančja bedra, piščančja krila, krma obogatena s koencimom Q10, holesterol, maščobne kisline
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[A. Penko]
Št. strani:IX, 72 f.
Kraj:Ljubljana
PID:20.500.12556/RUL-1277 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.54+636.085:577.161.6:543.635.3
COBISS.SI-ID:3545464 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1344
Število prenosov:325
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effect of added coenzyme Q10 in chicken feed on its content in meat : graduation thesis, university studies
Ključne besede:coenzymes, coenzyme Q10, chicken meat, chicken breast, chicken thigh, chicken wing, coenzyme Q10 enriched feed, cholesterol, fatty acids

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj