izpis_h1_title_alt

Vpliv dodatka sladne moke na kakovost pšeničnih kruhov : diplomsko delo, univerzitetni študij
Slemenšek, Vesna (Avtor), Plestenjak, Andrej (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,26 MB)
MD5: E2BABB28FA2DE103D728D736B7C14C6A
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pekovski izdelki, kruh, pšenični kruh, aditivi, pekovski aditivi, encimi, sladna moka, staranje kruha, specifični volumen kruha, trdota kruha
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[V. Slemenšek]
Št. strani:IX, 49 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:664.64.016:664.641.12:664.644.5
COBISS.SI-ID:3466104 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:969
Število prenosov:419
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of malt flour addition on quality of wheat bread : graduation thesis, university studies
Ključne besede:bakery products, bread, wheat bread, additives, bakery additives, enzymes, malt flour, bread staling, specific volume of bread, hardness of bread

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj