izpis_h1_title_alt

Vpliv dodatka sladne moke na kakovost pšeničnih kruhov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Slemenšek, Vesna (Avtor), ID Plestenjak, Andrej (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,26 MB)
MD5: E2BABB28FA2DE103D728D736B7C14C6A
PID: 20.500.12556/rul/d9081efe-c9ca-48a6-9c27-d4a25ea87a57

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pekovski izdelki, kruh, pšenični kruh, aditivi, pekovski aditivi, encimi, sladna moka, staranje kruha, specifični volumen kruha, trdota kruha
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[V. Slemenšek]
Leto izida:2008
Št. strani:IX, 49 f.
PID:20.500.12556/RUL-1261 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.64.016:664.641.12:664.644.5
COBISS.SI-ID:3466104 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2141
Število prenosov:489
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of malt flour addition on quality of wheat bread : graduation thesis, university studies
Ključne besede:bakery products, bread, wheat bread, additives, bakery additives, enzymes, malt flour, bread staling, specific volume of bread, hardness of bread

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj