Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Predelava grozdja : študijsko gradivo teoretičnih laboratorijskih vaj za študente pri predmetu Tehnologije predelave sadja, vrtnin, poljščin in grozdja
ID
Košmerl, Tatjana
(
Avtor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(6,16 MB)
MD5: 4B1C3090977916222CEE4B52F7C7486C
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vinarstvo
,
vino
,
laboratorijska oprema
,
senzorična analiza
,
senzorične lastnosti
Tipologija:
2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:
2020
Št. strani:
1 spletni vir (1 datoteka PDF (98 str.))
PID:
20.500.12556/RUL-126083
UDK:
663.252:543.2/.9
COBISS.SI-ID:
44446723
Datum objave v RUL:
12.04.2021
Število ogledov:
1465
Število prenosov:
163
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj