izpis_h1_title_alt

Predelava grozdja : študijsko gradivo teoretičnih laboratorijskih vaj za študente pri predmetu Tehnologije predelave sadja, vrtnin, poljščin in grozdja
ID Košmerl, Tatjana (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (6,16 MB)
MD5: 4B1C3090977916222CEE4B52F7C7486C

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vinarstvo, vino, laboratorijska oprema, senzorična analiza, senzorične lastnosti
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:2020
Št. strani:1 spletni vir (1 datoteka PDF (98 str.))
PID:20.500.12556/RUL-126083 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.252:543.2/.9
COBISS.SI-ID:44446723 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:12.04.2021
Število ogledov:1465
Število prenosov:163
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj